Maïsfeest 2018 - Foto: eigen geleverde foto
Foto: eigen geleverde foto

Maïsfeest 2018

ANKUM  – DALFSEN – Het mais is dit jaar misschien een beetje verdroogd, maar wij en het bier nog lang niet. Want op 14 en 15 september zal het weer een groot feest worden aan de Ankummer Es te Dalfsen met op zaterdagavond de boerenrock band Nie Wie en de Party Animals.

Trek snel je Nike Air Max aan en neem je lucht gitaar mee en kom stampen en deurdonderen op het maisfeest. Naast het grote feest op zaterdagvond hebben we ook weer leuke en gekke activiteiten, zo hebben we dit jaar weer de traditionele  Maisvolleybal en het NK Bankstelproppen.

Een NK op het maisfeest? Ja vrijdagavond het NK Bankstelproppen druk jij met je vrienden als eerste alle onderdelen van een hele bank door een gat van 40 x 40 cm? De bank mag uit elkaar maar je mag alleen je handen gebruiken. Lukt dit jou als eerst dan zijn jullie de winnaars van dit geweldige en gekke NK!

Zin in een gekke of sportieve activiteit of gewoon zin om lekker te stampen en te deurdonderen kom dan naar het maisfeest 2018 op 14 en 15 september  voor meer informatie of opgaven kijk op www.maisfeest.nl of volg ons via Facebook: www.facebook.com/Ankumsmaisfeest

 

 

Organisatie Maïsfeest

 

Artikel delen:
Foto 1