Akoestische monsterjam tijdens Delta Calluna Cigarbox Festival - Foto: eigen geleverde foto
Foto: eigen geleverde foto

Akoestische monsterjam tijdens Delta Calluna Cigarbox Festival

DALFSEN – OMMEN –  De organisatie van het ‘Delta Calluna’ cigar box gitaar festival, roept ieder die een eigengemaakt (acoustisch) muziek instrument heeft op, om mee te doen met de monsterjam aanstaande zaterdagmiddag. Dat mag een cigar box gitaar,  je zelfbouw triangle, oma’s wasbord  -of ander percussie instrument-,  zelfgebouwde trompet of wat dan ook zijn.

De bedoeling is dat we ons om 17 uur voor het Backporch jam podium verzamelen, om een classic Muddy Waters  bluesthema in G te gaan spelen. Uiteraard zal deze blues dan worden voorgespeeld, zodat we kunnen repeteren. Daarna gaat ieder weer het terrein op en komen we om ca 17:15 uur, na een signaal vanaf het podium terug, om in een gigantische Flashmob met z’n allen deze blues te spelen.

Kids uiteraard ook van harte welkom om mee te doen!

Daar niet alle instrumenten uitversterkt kunnen worden, doen we het acoustisch. Wel mag je een kleine batterij versterker meenemen.

Het gratis toegankelijke Dutch Cigar box gitaar festival is bij café Calluna aan de Stouweweg op de grens Dalfsen met Ommen en begint om 14:00uur. Diverse jam podia en veel bands en acts op veelal zelfgebouwde instrumenten. Het festival viert dit jaar haar 5 jarig bestaan en is het grootste cigar box festival van Europa.

Meer info over het complete programma is te vinden op de Facebook pagina Dutch CBG Festival.

 

 

Foto's 2
Akoestische monsterjam tijdens Delta Calluna Cigarbox Festival - Foto: eigen geleverde foto
Foto: eigen geleverde foto
Artikel delen: