Heeft u moeite om uw gewicht op peil te houden?

Heeft u moeite om uw gewicht op peil te houden?

Op  een verantwoorde manier op een gezond gewicht komen en ook behouden? Een ‘crash dieet’ werkt maar voor even…..het bekende ‘jojo effect’ loert om de hoek…… Het beste resultaat heeft u wanneer u het roer helemaal om gooit! Een actievere leefstijl…

U krijgt inzicht in gezonde voeding, hoe u het beste kunt trainen, bewegen en hoe mechanismen werken waardoor u bijvoorbeeld meer gaat eten. Het is wetenschappelijk aangetoond dat programma’s waarbij  diëtist, PMT-er en fysiotherapeut betrokken zijn een beter resultaat hebben. Het grote voordeel is dat u in een groep van tenminste 6 personen deelneemt, u elkaar kunt stimuleren, herkenning voelt…

Het SLIM programma duurt 12 weken, het is een programma waarin diëtist, PMT-er en fysiotherapeut samenwerken.

  1. Diëtist: 6 thema avonden.
  2. PMT psychomotore therapie.
  3. Fysiotherapeut: individuele intake, waarbij conditie, kracht, training belasting wordt bepaald en een individueel trainingsschema wordt opgesteld.

2x per week trainen/sporten/bewegen, op dinsdag en donderdagavond waarbij het plezier in bewegen voorop staat. Tussentijds en aan het einde vindt een evaluatie plaats.

Is uw belangstelling gewekt? Op donderdag 6 september , aanvang 19.30 uur organiseren wij een informatie avond over het programma. Locatie:  Fysiotherapie Dalfsen, Pleijendal 89-91, Dalfsen.

Opgeven kan bij Fysiotherapie Dalfsen:
0529-431 609 of per email info@fysiotherapiedalfsen.nl

Bij voldoende deelname starten we z.s.m.

Artikel delen: