31e Editie Grassparty in Wijthmen – Herfte

WIJTHMEN  –  De Grassparty, wat als een feestavond begon aan de Wijthmenerplas is uitgegroeid tot spraakmakend dorpsfeest in Salland. Het weekend van 7,8 en 9 september lopen Wijthmen, Herfte, Hoonhorst  en omliggende dorpen leeg richting de feesttent in het weiland tegenover restaurant de Mol.

 

De Grassparty staat 3 dagen lang in het teken van  ludieke activiteiten, muziek en gezelligheid. Kort gezegd, een groot feest.

 

Uitgelicht
Volleybal – Zaterdagmiddag wordt er op het speciaal aangelegde strand het 6e de Mol beachvolleybal  toernooi georganiseerd. In dit toernooi gaan vrienden, familie en dorpsgenoten met en tegen elkaar de strijd aan voor de felbegeerde titel en wisselbokaal.

Band Baby Blue –  Na de Zwarte cross, Paaspop, Dicky Woodstock en vele andere festivals staan ze nu op de Grassparty. Op de feestelijke zaterdagavond laat de band zoals bij elk optreden hun energie en enthousiasme overslaan op het publiek.

Demonstratie Politiehonden – De goed getrainde bewakingshonden van Diensthond vereniging Hattemerbroek en van Kooten beveiliging geven een spectaculaire show weg op de zondagmiddag. In een aantal onderdelen ziet u de kwaliteiten van de honden en hun geleiders, waarbij het u zal verrassen wat de diensthonden zoal kunnen. Onderdelen bestaan o.a. uit: springen, vastbijten, het opsporen van inbrekers werktuig en het bewaken en transporteren van een arrestant.

 

Busvervoer

Vanwege het grote succes tijdens de voorgaande edities worden er ook dit jaar weer bussen ingezet om de feestgangers op zaterdagavond naar hun bestemming te rijden.

Voor meer informatie over bus tijden en de Grassparty is te vinden op onze Facebook pagina en de website (www.grassparty.nl).

Wat:                 Grassparty Herfte – Wijthmen
Waar:               Feestterrein tegenover “café-restaurant De Mol” te Wijthmen
Wanneer:          7, 8 en 9 september 2018

Artikel delen: