Nazomerse Snuffelmarkt op het boerenerf - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

Nazomerse Snuffelmarkt op het boerenerf

HEINO – Zaterdag 15 september organiseert buurtvereniging “de Veldhoekers” de tiende editie van haar gezellige snuffelmarkt. In hetzelfde, landelijke buurtje. Locatie wederom bij de Fam. Blankvoort, Oude Dalfserweg 7, Heino.

Wat het weer tegen die tijd gaat doen weten we nu nog niet, maar wij gaan uit van een fraaie nazomerdag, dus goed weer om naar buiten te gaan.
Onze Snuffelmarkt is dan ook niet zomaar een gewone rommelmarkt, maar dankzij de deelname van ongeveer 30 standhouders wordt een zeer gevarieerde mix van producten aangeboden; van mooie tweedehands spullen en brocante, lifestyle, sieraden, stands met leuke cadeau-artikelen, huis- en tuindecoraties, bloemen, diverse proeverijen van huisgemaakte streekproducten, er zijn demonstraties van ambachten en hobby’s en leuke activiteiten svoor de kinderen; hiervoor hebben we een “knuffelhoekje” met kleinvee om te aaien en ezeltjes om mee te wandelen.
In elk geval staat er een kraam met nog goede spullen welke weg mogen voor een vrijwillige bijdrage. De totale opbrengst daarvan zal worden gedoneerd aan het Hospice in Zwolle.
Voor de inwendige mens is er koffie en thee met eigengemaakte taarten en pannenkoeken met limonade.
De markt begint om 10u. en duurt tot 16u.
U bent van harte welkom om een kijkje te nemen in ons gezellige buurtje.
Gratis toegang en voldoende parkeergelegenheid.

Foto 1
Artikel delen: