Proef Hoonhorst - Foto: eigen geleverde foto
Foto: eigen geleverde foto

Proef Hoonhorst

HOONHORST – Hoonhorst staat op de kaart aanstaande zaterdag tijdens Proef Dalfsen. Ook in het Anjerpunt heten we jullie graag van harte welkom. Bekijk de prachtige expositie over de historie van Hoonhorst. Dit kleine dorp bestaat bijna 250 jaar. In het kader van de voorbereidingen van de feestelijkheden daarvoor heeft de Hoonhorster werkgroep van de historische kring een mooie expositie gemaakt.

Of luister naar het bijzondere verhaal van Duurzaam Hoonhorst. Meer dan 50 grote en kleine projecten hebben de Hoonhorsters groen, gezond, gemeenschappelijk én gezellig gerealiseerd. We vertellen het om 11.00, 13.00 en 15.00 uur.  Daarna kunnen jullie op pad met een kleine plattegrond om zelf te bekijken wat Hoonhorst nu zo’n duurzaam dorp maakt. Neem bijvoorbeeld een kijkje bij de houtgestookte dorpskachel. En geniet van al het moois.

En natuurlijk is het Anjerpunt, als elke dag, gewoon een prachtige plek om te verpozen én mooie uitvalsbasis voor al het andere leuks, moois en lekkers dat Hoonhorst en omstreken te bieden heeft.

Foto's 2
Proef Hoonhorst - Foto: eigen geleverde foto
Foto: eigen geleverde foto
Artikel delen: