Meet & greet met de Tweede Kamerleden

Meet & greet met de Tweede Kamerleden

VILSTEREN – Tijdens de meet & greet met de Tweede Kamerleden Maurits von Martels en Daniel Koerhuis sprak VechtdalLeeft TV zaterdag met laatstgenoemde politicus.

De onderwerpen die voorbij kwamen waren bouwen en wonen en elektrisch rijden. De Raaltenaar nam partijgenoot Mailik Azmani waar die op zaterdag acte de presence moest geven op een Europees VVD-congres in Den Haag.

De Raaltenaar nam partijgenoot Mailik Azmani waar die op zaterdag acte de presence moest geven op een Europees VVD-congres in Den Haag. Robbin Hutten, plaatsvervangend commissielid voor de VVD Ommen, schoof aan bij De Klomp in Vilsteren om van gedachten te wisselen over een onderwerp dat veel mensen bezighoudt: asbest. Hij ziet kansen voor de collectieve aanpak verwijdering van asbest.

 

Jos Post, rijschoolhouder en voorzitter van de Landelijke Beroepsgroep Kwaliteitsbevordering Rijschoolbranche, vergaderde zaterdagochtend met enkele vakbroeders over vakoverschrijdende bijscholing voor de rijschoolbranche. Zij willen af van het vijfjaarlijkse mondelinge examen dat net als een APK slechts een momentopname is en niks zegt over kwaliteit of de vakbekwaamheid. De stichting pleit voor een eerlijk, democratisch en transparant bijscholingssysteem. ‘s Middags gingen zij in conclaaf met de Tweede Kamerleden.

 

Artikel delen:
Video 1
Video: Meet & greet in Vilsteren