Trimhockey

DALFSEN – Hockey op t.v. gezien, ergens naar hockeywedstrijden live gekeken? Hoe zou het zijn om ook zelf plezier aan hockey te beleven? Ben je boven de ongeveer 20 jaar?

Misschien heb je al eerder gehockeyd. Misschien al lang geleden op school tijdens de gymles. Misschien heb je nog nooit gehockeyd! Je kunt het ervaren op de woensdagavonden van 20.30-21.30 uur op het hockeyveld in Dalfsen aan de Gerner Es.
Iedereen is welkom. We leren je hoe te lopen, je stick vast te houden en wat je met stick en bal kunt doen. En ja, conditie kun je er ook mee opbouwen.

Behalve het afsluitende partijtje na de training worden er geen wedstrijden in competitieverband gespeeld. We nodigen je uit om 3x mee te komen trainen. Trek makkelijke kleding aan en schoenen met niet te gladde zolen. Een stick is er te leen.
Als je het na 3x leuk vindt, dan kun je trimlid worden. en elke woensdagavond meedoen, behalve in de vakanties van de basisschool. Zeg je na 3x dat je het toch nix voor jou vindt, dan heb je het toch geprobeerd en stop je. We hopen je op woensdagavond te zien. Graag even melden bij Willeke van Oudgaarden.

Artikel delen: