Dierenartsen ontwikkelen uniek huisdierenapp

Dierenartsen ontwikkelen uniek huisdierenapp

Dalfsen – Dierenartsencombinatie van Vecht tot Venen ontwikkelt een uniek huisdierenapp met verschillende functies waaronder een spaarkaart, herinneringen voor vlo en tekenbehandelingen, bestellingen plaatsen en online een afspraak inplannen.

In de app kunnen klanten de gegevens van een huisdier plaatsen zoals leeftijd, geslacht, chipnummer, etc. Verder is het mogelijk om de laatste behandeling tegen vlooien, teken, wormen en vaccinaties in de app te zetten. De app herinnert de klant aan het feit dat een behandeling herhaald moet worden.

Bestellingen kunnen buiten openingstijden van de praktijken, geplaatst worden in de app.

De volgende dag staan de medicijnen en/of voeding voor de klant klaar. Ook is er een mogelijkheid om een afspraak in te app te plaatsen voor het spreekuur.

In de app zit een spaarkaart geïntegreerd. Elke bestede euro (zowel via de app als in onze praktijken) is 1 spaarpunt waard. Op de website staat meer informatie over het inleveren van de spaarpunten.

De app is ontwikkeld als verlengstuk van onze praktijken. “Klanten zijn steeds drukker en Dierenartsencombinatie van Vecht tot Venen wil hier graag op in spelen door middel van de nieuwe app”, aldus Rianne Fluks namens de gezamenlijke praktijken. “De app is handig en gemakkelijk in gebruik en gratis te downloaden. Het bestellen van medicijnen en/of voeding en het plannen van een afspraak is nog nooit zo gemakkelijk geweest”

Dierenartsencombinatie van Vecht tot Venen is een samenwerkingsverband tussen vier dierenartsenpraktijken in de regio: Dierenartsencombinatie Balkbrug – Nieuwleusen, Diergeneeskundig Centrum Dalfsen, Dierenartsencombinatie Staphorst – IJhorst – Rouveen en Dierenartsenpraktijk Zwolle Zwartewaterland.

Meer informatie: www.dierenartsencombinatie-vvtv.nl

 

Artikel delen: