Kom naar de open dag van de vernieuwde gemeentewerf op a.s. zaterdag 22 september

Kom naar de open dag van de vernieuwde gemeentewerf op a.s. zaterdag 22 september

DALFSEN – Heb jij altijd al eens op een stoere grasmaaier willen zitten of wil je een echte brandweerauto van binnen bekijken? Kom dan op zaterdag 22 september van 10.00 tot 16.00 uur een kijkje nemen bij de open dag van de vernieuwde en verduurzaamde gemeentewerf in Dalfsen. Iedereen is van harte welkom!

 

Activiteiten voor jong en oud

Kinderen kunnen zich uitleven op een springkussen of kunnen zich laten beschilderen met schmink. Ook zijn er leuke prijsjes te winnen met een spannende puzzeltocht. Een speciale zaagdemonstratie wordt gegeven door stichting Dalfsen Werkt om 11.00, 13.00 en 15.00 uur. En natuurlijk is al het materieel van de buitendienst en de brandweer te bekijken.


Duurzaam gebouw

De verbouwing heeft van de gemeentewerf een op en top duurzaam gebouw gemaakt. Met een biomassaketel en zonnepanelen is het gebouw volledig gasloos gemaakt. De verschillende installaties zijn te bekijken en worden door experts toegelicht. De mensen van de buitendienst en van de brandweer staan de hele dag voor je klaar om je meer te vertellen over hun werk in de gemeente Dalfsen.


Van harte welkom

Je bent welkom op 22 september tussen 10.00 en 16.00 uur in de gemeentewerf, Prins Hendrikstraat 2-4 in Dalfsen.

Artikel delen: