Paarden knuffelen en tevens snuffelen - Foto: eigen geleverde foto
Foto: eigen geleverde foto

Paarden knuffelen en tevens snuffelen

DALMSHOLTE  – Er is weer een rommelmarkt en je kan weer paarden knuffelen bij `t Olde Manegepeerd in Dalmsholte. De eerste mogelijkheid om dit weer mee te kunnen maken is zondag 30 september van 10.00 uur tot 17.00 uur. Kom en neem een kijkje en neem je broertje, zusje, je ouders en je buren ook eens mee. Ook toeristen die in de omgeving verblijven zijn meer dan welkom. Vergeet niet je camera mee te nemen.

 

De gehele opbrengst van de rommelmarkt is voor de uitgewerkte manegepaarden die hier na een werkzaam leven in de maneges van hun rust genieten. Deze worden zeer goed verzorgt door allemaal vrijwilligers.  Je bent ook in de gelegenheid om je aan te melden als vrijwilliger. Het is hartstikke leuk en de onderling sfeer is gewoon super. Graag geven we uitleg over de opvang van de paarden en wat daar allemaal bij komt kijken.

De koffie en de warme hap staan klaar.

 

Wil je de gestalde paarden zelf verwennen?  Dan is er tegen betaling wat lekkers en vooral gezonds te koop voor ze. Je mag zelf appels, brood of wortels meenemen en dat aan de paarden geven.

Wil je het natuurlijke gedrag van de paarden in het weiland mee beleven ook dat is mogelijk. Vraag hierna bij onze vrijwilligers en zij gaan mee het land in tussen de paarden en geven uitleg. Er mag geen lekkers mee het land in. Denk niet hoe moeten we wat geven. Nu dat kan voor de afrastering hoor.

 

Ook zijn wij een inzamelpunt van kleding en inkt cartridges en frituurvet. Je ziet wel we doen alles om aan geld te komen om het onderhoud te bekostigen. Maar je kan ons ook financieel sponseren of op andere manieren. We houden ons altijd aanbevolen.

 

Het adres waar je ’ t Olde Manegepeerd kunt vinden is aan de Beukenlaan 2 in Dalmsholte,

Als je deze weg inrijdt, zie je links een grote schuur en daar is het.

Kijk ook eens op www.manegepeerd.nl

Je  mag ons ook mailen: info@manegepeerd.nl

 

tel: 06 -128 74 764

Foto's 2
Paarden knuffelen en tevens snuffelen - Foto: eigen geleverde foto
Foto: eigen geleverde foto
Artikel delen: