In Heino zit Muziek! - Foto: eigen geleverde foto
Foto: eigen geleverde foto

In Heino zit Muziek!

HEINO – Lied over Heino tijdens de 8e Open Muziekestafette Heino: In Heino zit Muziek ! De Heinose Troubadour Rob Krot begint de 8e Open Muziekestafette met een lied over Heino. Daarna is het woord aan de Wethouder Niens van de Gemeente Raalte. Na de opening volgen er komende vrijdag en zaterdag maar liefst 58 optredens.

Vrijdagmiddag om 13.00 u. is de opening van de 8e Open Muziekestafette Heino  in de Nicolaaskerk.  Een bijzondere opening want de Heinose landelijk zeer bekende Troubadour Rob Krot opent met een toepasselijk lied over Heino: In Heino zit Muziek.
En dat doet het zeker! Want het is toch uniek te noemen dat er een muziekevenement in Heino gaat plaatsvinden met maar liefst 58 optredens.  Amateur, professioneel, het komt allemaal voorbij!
Het refrein van het lied over Heino zal via de beamer  op de muren worden geprojecteerd zodat een ieder het duidelijk kan volgen. Ook andere interacties met het publiek zullen via de beamer  extra worden bekrachtigd. Diverse deelnemers hebben duidelijk een muzikale verrassing in petto.
Op vrijdag vanaf 13.00 u. tot 22.30 u. is er non stop muzikaal programma. Zaterdag klinken de eerste tonen van een aantal koperblazers  uit Lemelerveld al om 9.00 u.   op de stoep voor de Nicolaaskerk waarna het programma in de Nicolaas wordt voortgezet Rond   22.30 u. wordt de muziekestafette afgesloten door de Muziekver. Ons Genoegen uit Heino. De deelnemers aan dit mooie Muzikale Culturele spektakel op 5 en 6 oktober komen uit de gehele regio tot  ver daarbuiten.
Het gehele programma staat op de website. Op beide dagen worden 40 vrijwilligers in gezet.
www.muziekestafette.nl

Artikel delen:
Foto 1