In gesprek met Maurits Von Martels en LTO

In gesprek met Maurits Von Martels en LTO

HESSUM – OMMEN – In gesprek met Maurits Von Martels en LTO Vechtdal bij Wildthout in Ommen. Een Tweede Kamer politicus in het LTO Vechtdal-gebied! Daar moeten we wat mee dachten Tweede Kamer lid Maurits Von Martels (CDA) uit Dalfsen en LTO Vechtdal-voorzitter Gerrie Kleene uit Balkbrug.

 

Vrijdag 12 oktober 2018 komt er een vervolg op de landbouw inloopochtenden van LTO Vechtdal en Maurits Von Martels. Von Martels en een aantal LTO Vechtdal bestuursleden komen bijeen voor alle agrariërs in het LTO Vechtdal gebied, tijdens de landbouw inloopochtend bij Het Wildthout in Ommen. Zij gaan graag met de boeren uit Dalfsen, Ommen en Hardenberg in gesprek over vragen/adviezen/zorgen.

 

‘Tot mijn spijt moet ik constateren wel erg veel tijd in Den Haag door te brengen. Natuurlijk wordt daar het debat gevoerd en is het van essentieel belang om aanwezig te zijn. Het gevaar is echter dat je vervreemdt van de mensen door wie je bent gekozen en waarvoor je in de Kamer zit. Dat is het laatste wat ik wil laten gebeuren en probeer de contacten met de agrarische sector zo goed mogelijk te onderhouden. Dat kan op verschillende manieren maar een ‘inloopbijeenkomst’ werkt wat mij betreft bijzonder goed. Hopelijk treffen wij elkaar op 12 oktober!’ aldus Von Martels.

Agrarisch Nederland is blij met een minister van Landbouw en meer agrariërs in de politiek. De politiek wil dan ook graag input vanuit de sector zelf om te weten wat er speelt!
Dus heeft u vragen, adviezen, tips en/of zorgen? Pak dan uw kans en kom vrijdagochtend van 10.00-12.00 uur naar Hotel Wildthout in Ommen.
Maak gebruik van dit moment om het gesprek aan te gaan met politicus Maurits Von Martels en LTO Noord afdeling Vechtdal. De koffie staat vrijdag 12 oktober klaar in Ommen waar de inloopochtend toegankelijk is voor alle agrariërs uit Dalfsen, Ommen en Hardenberg.

 

Artikel delen: