Welkom in de Kas van Kaat - Foto: eigen geleverde foto
Foto: eigen geleverde foto

Welkom in de Kas van Kaat

HERFTE – WIJTHMEN –  Op fietsafstand van Dalfsen ligt op de Herfterweg een nieuwe biologische kwekerij met lunchroom en winkel. Een prachtige pleisterplaats voor een koffiestop of een gezonde lunch, zo dichtbij Dalfsen!

De KAS van KAAT is een nieuwe biologische kwekerij op het prachtige terrein van Buitengoed de Herfte aan de rand van Zwolle. De zelf geteelde groenten worden in de eigen keuken verwerkt en in de winkel verkocht. In de bakkerij wordt biologisch brood en koek gebakken. Voor een lunch of een koffie-moment: bij de Kas van Kaat is het goed en gezellig! U bent van harte welkom!

Veel jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt vallen tussen wal en schip. De Kas is een fijne en veilige werkplek voor deze mensen. Samen werken met respect voor het milieu, de natuur en elkaar. De Kas van Kaat opereert onder de vlag van de Omega Groep. Het is een dagbestedingsplek voor mensen die op een ‘gewone’ werkplek niet voldoende begeleiding krijgen om te doen waar ze goed in zijn. Bij de Kas biedt de Omega Groep deze begeleiding wel waardoor iedereen het beste uit zichzelf kan halen. Er is plaats voor nieuwe cliëntmedewerkers! Kom een keer kijken en ervaar de sfeer! We zien je graag bij de Kas van Kaat, Herfterweg 2a in Zwolle!

Foto's 2
Welkom in de Kas van Kaat - Foto: eigen geleverde foto
Foto: eigen geleverde foto
Artikel delen: