Team Excelsior geplaatst voor NK - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

Team Excelsior geplaatst voor NK

DALFSEN – A Team Excelsior Dalfsen is geplaatst voor het NK majorette / baton twirling.  De meiden van het A team Excelsior Dalfsen hebben zich op zaterdag 20 oktober geplaatst voor het NK majorette / baton twirling. Tijdens het Overijssels Kampioenschap te Losser, streden de dames voor het te behalen aantal punten dat nodig was om zich te kunnen plaatsen. De concurrenten waren erg goed

Tijdens de show op ‘What about us’ van Pink, waren de meiden in topvorm! Dankzij trainster Marijke Brederode hebben de dames deze prestatie neer weten te zetten.
Het publiek kwam vanuit Dalfsen en omstreken aanmoedigen, dit zorgde voor nog meer positieve adrenaline!

Bij de prijsuitreiking deden alle deelneemsters de gemeenschappelijke dans. Hierbij mocht het publiek ook de zaal opkomen om mee te doen.
Daarna was het afwachten op de uitslag. Deze was zenuwslopend, want Excelsior Dalfsen heeft zich nog nooit geplaatst voor het NK.
Op het moment dat de uitslag bekend werd gemaakt en ze meer dan de benodigde punten hadden behaald, was het duidelijk: WIJ GAAN NAAR HET NK!! De trots, blijheid en emoties kwamen los.
Het feestje werd in de sporthal kort gevierd, de glimlach kwam niet meer van de gezichten af.
Kortom, een top dag!!

Op zaterdag 26 en zondag 27 januari 2019 vindt het NK plaats in het topsportcentrum van Almere. Publiek is heel erg welkom!!

Foto's 3
Team Excelsior geplaatst voor NK - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto
Team Excelsior geplaatst voor NK - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto
Artikel delen: