SV Dalfsen wint ook van VV Zuidwolde - Foto: eigen geleverde foto

SV Dalfsen wint ook van VV Zuidwolde

DALFSEN – Onder prima omstandigheden werd vanmiddag de wedstrijd SV Dalfsen – VV Zuidwolde gespeeld. Het hoofdveld lag er prima bij en de sky dancers aangeboden door de vrienden van SV Dalfsen zorgden voor extra sfeer. Dalfsen startte zeer sterk en het had eigenlijk al binnen een half uur 3-0 kunnen staan.

Echter de paal en de lat zorgden ervoor dat Zuidwolde in de wedstrijd bleef. Na een half uur toch een doelpunt voor Dalfsen, net toen Zuidwolde meer grip op de wedstrijd dacht te krijgen, scoorde Jeroen Kamphuis de 1-0 binnen na een goede breedte legging van Remco Hultink. Er werd thee gedronken met een 1-0 voorsprong voor Dalfsen. Na rust eenzelfde spelbeeld, Dalfsen combineerde er lustig op los, maar werd bij vlagen ook laconiek en gemakzuchtig. Toch was het in de 51e minuut weer raak voor Jeroen Kamphuis, wederom op aangeven van Remco Hultink. Zuidwolde zette een tandje bij en hanteerde wat vaker de lange bal waar Dalfsen het lastig mee had. Uit een van deze lange ballen scoorde Zuidwolde de 2-1 nadat Martijn Huizing onder de bal was doorgegaan. Hierna een aantal spannende momenten, Dalfsen trof op naam van Sjoerd Klarenbeek de lat en aan de andere kant wist Mark Knol een geweldige kans van Zuidwolde te keren. Uiteindelijk was het Dalfsen dat volle winst naar zich toe trok en hiermee koploper blijft in de 2e klasse L. Volgende week speelt Dalfsen uit tegen Germanicus uit Coevorden, aanvang 14.00 uur.