Wie verdient er een Golden Doem?

Wie verdient er een Golden Doem?

DALFSEN – De eerste Golden Doem in de nieuwe stijl is inmiddels uitgereikt aan Eddy Meijer. Het is weer tijd voor een nieuwe nominatieronde. Wie verdient een Golden Doem volgens jou?

Kans

Vertel ons per mail waarom deze persoon de Golden Doem verdient. Uit alle inzendingen wordt per kwartaal één persoon. Mocht het zo zijn dat jouw kandidaat de eerste keer niet in de prijzen valt, is dat geen probleem. Eenmaal een mail gestuurd houden we deze in ons bestand en maakt deze kandidaat in een volgend kwartaal weer een kans.

Filmpje

Mocht de door u aangemelde persoon worden gekozen, dan zullen we deze op een leuke manier verrassen en in het zonnetje zetten met het uitreiken van de Golden Doem en een frisse bos bloemen. In een filmpje laten we zien waarom deze persoon zo bijzonder is. Dit alles wordt breed uitgemeten in het Dalfsennet Magazine en na uitkomst op www.dalfsennet.nl

Nomineer

Aarzel dus niet! Nomineer jouw favoriete Golden Doem winnaar. Het nomineren van iemand doe je door een mail te sturen naar stefan@dalfsennet.nl.

Artikel delen: