Damespad Vechtdal bedankt iedereen - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

Damespad Vechtdal bedankt iedereen

DALFSEN – Damespad Vechtdal werd zondag 28 oktober een feit, met een opkomst van 20 deelneemsters. Het vorstige en zonnige weer maakte het plaatje helemaal compleet.

Wij Roze Vrouwen Vechtdal, initiatiefneemsters van Damespad Vechtdal willen iedereen hartelijk danken voor sponsoring, steun, PR maken en media die hier haar medewerking aan heeft verleend. Theater de Stoomfabriek (Grand cafe de Fabriek), B&B Het Achterhuis (voor ons uit de nood helpen), Theehuis de Stokte, (Volgend jaar gaan we zeker gebruik maken van jullie diensten)

Wij kunnen terug kijken op een geslaagde dag, met 20 deelneemsters, een zonnig vorstige dag, prachtig wandelweer.

Om 11.30 uur werd Damespad Vechtdal feestelijk geopend met het figuurlijk door knippen van een lint door ons en mevr Zwaan Damespad Nederland. Wij werden daarbij gefeliciteerd met ons tweede Damespad in Overijssel. Dit alles in het bijzijn van RTV Oost, Roze Golf, verslaggeefster. Wat a.s. zondag te beluisteren valt via www.rozegolf.nl
Om 12.00 uur werd de wandeling gestart en om 16.00 ongeveer was er bij terugkomst in Theater de Stoomfabriek de gelegenheid een hapje en een drankje te nuttigen en te toosten op een geslaagde dag.

Nadien kon er nog gezamenlijk een maaltijd gebruikt worden.
De dag werd met een slotwoord en woorden van dank afgesloten.

Qir meer wil weten over ons, dat kan via www.vrouweninhetvechtdal-simpsite.nl

Een hartelijk roze groet,
Roze vrouwen Vechtdal.

Artikel delen:
Foto's 2
Damespad Vechtdal bedankt iedereen - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto