Kunst en Cultuur

DALFSEN – Het culturele aanbod in de gemeente Dalfsen is groot, en daar zijn we trots op! Tegelijkertijd ontvangen wij signalen dat veel cultureel aanbod nog onvoldoende zichtbaar is voor de inwoners van de gemeente. Dat willen we veranderen door het culturele aanbod letterlijk in kaart te brengen. Om dit te doen hebben wij uw hulp nodig.

Het doel is het ontwikkelen van een interactieve kaart van de gemeente waarin op een makkelijke manier inzicht wordt gegeven in het culturele aanbod. De kaart is te vinden op de website van de gemeente, daarnaast wordt gekeken naar andere manieren om de kaart te promoten. Onderstaand voorbeeld laat zien hoe de kaart eruit komt te zien.

Naast een totaaloverzicht is het mogelijk om per kern (Dalfsen, Nieuwleusen, Lemelerveld, Oudleusen, Hoonhorst) het aanbod te bekijken. Daarbij wordt onderscheid gemaakt tussen kunst- en cultuuraanbod voor het onderwijs en kunst- en cultuuraanbod voor in de vrije tijd.

Wij hopen dat de kaart ervoor zorgt dat meer inwoners enthousiast worden van het culturele aanbod en u daarvan mee profiteert. Aan meedoen zijn geen kosten verbonden, wat wij van u vragen zijn een aantal gegevens en toestemming om deze gegevens te verwerken in de kaart. De volgende gegevens hebben wij van u nodig:
• Naam organisatie
• Soort aanbod
• Adres (let op! het gaat hier om de uitvoeringsplek)
• Postcode
• Website url
• Contactgegevens (e-mail en/of telefoon)
• Kernwoorden* (max. 5)
* Denk hierbij aan maximaal 5 sleutelwoorden waarmee je jezelf/organisatie omschrijft.
Daarnaast hebben wij een foto/afbeelding (landscape/liggend model) nodig.

Graag ontvangen wij uiterlijk 16 november 2018 uw gegevens. Deze kunt u aanleveren via www.dalfsen.nl/cultuurkaart. Voor vragen kunt u contact opnemen met Marieke Remmelink via m.remmelink@dalfsen.nl.

Alvast bedankt voor uw medewerking!

Marieke Remmelink – beleidsmedewerker cultuur
Jolanda Versluis – combinatiefunctionaris cultuur
Renée Nieuwenstein – cultuurmakelaar

Artikel delen: