Bazar De Wiekelaar 23 en 24 november as - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

Bazar De Wiekelaar 23 en 24 november as

OUDLEUSEN – Vrijdag 23 november en zaterdag 24 november bruist De Wiekelaar van de activiteiten. Het is weer tijd voor de traditionele bazar. De bazarcommissie heeft een gevarieerd aantal spelletjes en attracties weten te regelen. Vrijdagavond om 20.30 uur wordt de bazar op een verrassende wijze geopend.

De opbrengst zal worden gebruikt voor een schrob-zuigmachine, zodat de Wiekelaar “spik en span” kan blijven.

Veel oude en nieuwe spelletjes worden opgesteld, zoals het schieten met een geluksbaan, een supergrote sjoelbak maar ook het bekende touwtje trekken. Er is een nieuw elektronisch en interactief reactiespel wat uitnodigt om mee te doen. Ook staat het “bierpul-schuiven” opgesteld en het is elke keer spannend wie zich dé “bierpulschuiver” van de avond mag noemen.

Een groot aantal vrijwilligers (van alle verenigingen die gebruik maken van De Wiekelaar) staat achter de stands en zijn actief in de zaal. De inzet van al die vrijwilligers is de kracht van Oudleusen. De hoofdprijs van de grote verloting is een half varken, beschikbaar gesteld door Johnny Hogenkamp. In de zaal is een boodschappenkar van Dirk, deze kun je winnen als je het bedrag van de kassabon raadt. Op het rad van avontuur zijn talloze prijzen te winnen, waaronder vleesschotels, taarten, zelfgebakken ‘krentestoete’, levensmiddelenpakketten, een stoere traptractor van Mechanisatiebedrijf Mariënberg en veel fraaie interieurartikelen. Een gewilde prijs op de zaterdagavond is de bekende TFD vloer. In de “grote ronde” op de zaterdagavond staan veel mooie prijzen op het rad, die na afloop de deur uitgaan. De verse oliebollen uit eigen keuken zijn natuurlijk verkrijgbaar. Op vrijdagavond start de bazar vanaf 20.30 uur, zaterdagmiddag is er de kinderbazar vanaf 14.30 uur tot 17.00 uur en op zaterdagavond vanaf 20.30 uur. Het wordt weer ouderwets gezellig in De Wiekelaar.

De commissie heeft alle sponsors en adverteerders van de bazar van De Wiekelaar uitgenodigd aanwezig te zijn op het jaarlijkse evenement. Daarnaast nodigt de commissie alle belangstellenden, gebruikers en dorpsgenoten uit het traditionele festijn te bezoeken.

Foto’s Archief HG dalfsennet.nl

Artikel delen:
Foto's 3
Bazar De Wiekelaar 23 en 24 november as - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto
Bazar De Wiekelaar 23 en 24 november as - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto