Kaartverkoop Levende Kerstwandeltocht

VILSTEREN – Op zaterdag 8 december a.s. verkopen vrijwilligers van de Activiteiten Commissie in het Parochiehuis aan de Vilsterseallee in Vilsteren kaartjes voor de Levende Kerstwandeltocht door Vilsteren. Traditioneel, nu al voor de 25e keer, wordt deze Levende Kerstwandeltocht gehouden op Tweede Kerstdag.

Vanaf 17.00 uur vertrekken de groepen iedere 10 minuten, onder begeleiding van een verteller en een hekkensluiter, vanaf het Parochiehuis in Vilsteren. Tijdens deze 60 minuten durende tocht ontmoet u paarden, Romeinse soldaten, herders, een engel en de drie koningen. Uiteindelijk zult u Jozef, Maria en het kindje Jezus aantreffen in het stalletje. Het kerstverhaal wordt voor 2 groepen in het dialect verteld.

Het is goed te weten dat goede schoenen aan te bevelen is. Het gebruik van rolstoelen en buggy’s is niet mogelijk. Voor passende verlichting tijdens de tocht zorgt de Activiteiten Commissie Vilsteren.

De kaartverkoop zal echter alleen op zaterdag 8 december plaatsvinden. Tijdens de kerstwandeling kunnen geen kaarten worden gekocht. Ook kunt u helaas niet pinnen.

Artikel delen: