Drie Vechtdalgenoten op kandidatenlijst D66 Overijssel, - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

Drie Vechtdalgenoten op kandidatenlijst D66 Overijssel,

VECHTDAL – Drie Vechtdalgenoten op kandidatenlijst D66 Overijssel voor Provinciale Statenverkiezingen. Afgelopen weken hebben de leden van D66 Overijssel hun zegje kunnen doen over de volgorde van de kandidatenlijst. Woensdagochtend, 28 november, is de lijst voor de aanstaande Provinciale Statenverkiezingen, op 20 maart 2019, officieel vastgesteld

 

Er staan maar liefst drie kandidaten op uit het Vechtdal (Hardenberg, Ommen en Dalfsen), te weten Praxedis Bouwman (nummer 16), Mirjam Dijsselhof (nummer 18) en Gerrit Hartholt (nummer 21).

Nu de leden hun voorkeur hebben kunnen uitspreken, wil het bestuur van D66 Vechtdal haar drie kandidaten voor de aanstaande verkiezingen alvast een steuntje in de rug geven: “Als bestuur van D66 Vechtdal zijn wij erg trots dat drie van de kandidaten uit het Vechtdal komen, wij steunen hun kandidatuur dan ook van harte.”

Vechtdal belangrijk voor Overijssel

Het bestuur wil hiermee benadrukken dat het voor het Vechtdal belangrijk is dat zij vertegenwoordigd wordt in het Provinciehuis in Zwolle: “Met directe invloed op provinciaal bestuur, al is het maar via een steunfractie, is het toch makkelijker om grote dingen gedaan te krijgen, bijv. de realisatie van een fietssnelweg door het Vechtdal”, aldus de afdelingsvoorzitter van D66 Vechtdal, Willem van Wijngaarden. “Dit zal het Vechtdal erg veel goed doen”.

 

 

Foto 1
Artikel delen: