Traditie wordt voortgezet met ‘de Stuwzangers’ - Foto: eigen geleverde foto
Foto: eigen geleverde foto

Traditie wordt voortgezet met ‘de Stuwzangers’

VILSTEREN – DALFSEN – Zondagmiddag 9 december bij Partycentrum Het Boskamp – ‘Wat ieder jaar een succes, is dat moet je niet veranderen’, aldus Willy Schrijver van Partycentrum Het Boskamp, tussen Heino en Dalfsen. Dus, zondagmiddag 9 december is het weer zover met ‘de Stuwzangers’ uit Vilsteren, wederom in ‘In the picture’.

Op zondagmiddag 9 december om precies 14.30 u. nemen ‘de Stuwzangers’ uit Vilsteren – o.l.v. de Heinose dirigent Flip Jonkman plaats op het podium bij ‘Het Boskamp’ aan de Sterrebosweg 2. Een prachtige locatie in een bosrijke omgeving tussen Heino en Dalfsen.
Die middag komen maar liefst 3 sessies van ca. een half uur voorbij. Opvallend deze middag zijn zeker ook wel enkele solisten, een postbode en een ex postbode. In totaal passeren 6 solisten de revue.

Mooi is ook dat ‘de Stuwzangers’ beschikken over een eigen instrumentaal combo bestaande uit accordeons, gitaar en drums.
Jan de Mink uit Heino verzorgt weer het geluid.
Enkele nieuwe nummers worden ook ten gehore gebracht waaronder ‘In de kroeg van O Connel de Ier’.  Ook staat weer op het programma ‘The Fields of Athenry’, een lied waar de Stuwzangers veel succes mee hebben.
‘Capitano Capitano’ is verder al bij diverse koren in den lande opgevallen en hebben de partituur opgevraagd.
De toegang is gratis voor dit gezellige en aanstekelijke muzikale evenement. Wel wordt er met ‘de pet’ rondgegaan aldus Willy Schrijver. ‘Kom vroeg’, dat is wel het advies van Willy. Immers! Het kan wel een heel volle boel worden.

Zondag 9 december
Aanvang 14.30 uur

Partycentrum het Boskamp
Sterrebosweg 2
7722 KG Dalfsen
Tel. 0529-431712
www.hetboskamp.nl

 

Een week llater is daar weer de jaarlijkste Sterrebosmidwinterwandeling weer die ook weer over de Kerstmarkt loopt.

Artikel delen:
Foto 1