Sint in parochiecentrum - Foto: eigen geleverde foto
Foto: eigen geleverde foto

Sint in parochiecentrum

DALFSEN – Sint op bezoek bij de woensdagmorgen kerkDe sint heeft op woensdagmorgen j.l. na afloop van de kerkdienst die werd voorgegaan door pastoor André Monninkhof een bezoek gebracht aan deze trouwe kerkgangers in het klokhuis in Dalfsen. In dit gebouw waar het parochiecentrum is gevestigd wordt elke woensdag een viering gehouden voor deze doelgroep.

 

Maar ook enkele jongeren zijn aanwezig om deze viering mee te maken, het zij met een oudere vader of moeder mee, om deze te helpen en te ondersteunen.

Na afloop wordt er gezamenlijk koffie gedronken welke wordt gezet door de aanwezige gastdames, deze morgen had  mevrouw Dora van Kempen samen met Karin Drost gezorgd voor de lekkere koffie.

En heeft Sint een ieder nog even persoonlijk toegesproken tijdens zijn bezoek. Ook pastoor Monninkhof werd welkom geheten door de bisschop uit Spanje hier in Dalfsen en in de grote Emmanuelparochie. Koster Hennie Boerdijk werd nog even bedankt voor zijn geweldige inzet als koster, samen met zijn cluster van drie kosters, te weten de heren Gerard Hollak en Wim Kroes.

Ook diaken Hans Enthoven kreeg een cadeautje voor zijn inzet en werd ook nog even toegesproken, de Sint zei; dat hij hem al eerder op de TV gezien. Dat klopte precies, de Sint was dus goed op de hoogte van de ontwikkelingen in Dalfsen.

Dank aan de Sint dat hij de moeite heeft genomen om even langs te komen. Ook de helpende hand van Inge Haarman om de Sint te ondersteunen is zeer gewaardeerd door de aanwezigen.

Vriendelijke groet namens de locatieraad,

Jos Ramaker, voorzitter H. Cyriacus.

Artikel delen:
Foto's 3
Sint in parochiecentrum - Foto: eigen geleverde foto
Foto: eigen geleverde foto
Sint in parochiecentrum - Foto: eigen geleverde foto
Foto: eigen geleverde foto