Kerstkransenactie Hospice en Vechtgenotenhuis - Foto: eigen geleverde foto
Foto: eigen geleverde foto

Kerstkransenactie Hospice en Vechtgenotenhuis

DALFSEN –  OMMEN – Roomboter kerstkransenactie Hospice Dalfsen en Vechtgenotenhuis Ommen. De leden van Lionsclub Ommen-Dalfsen leveren jaarlijks een bijdrage aan een betere samenleving. Hiervoor worden ieder jaar verschillende initiatieven ontplooid.

 

Afgelopen weken zijn er ruim tweeduizend roomboter kerstkransen verkocht. De opbrengst komt ook dit jaar ten goede aan Hospice Dalfsen en het Vechtgenotenhuis te Ommen.

De roomboter kerstkransen worden gebakken door banketbakkerij Frijling uit Dalfsen.

 

Personen die een bijdrage willen leveren kunnen hun bestelling t/m donderdag 14 december mailen naar kerstkransen@lionsommendalfsen.nl.

Daarnaast worden de roomboterkransen op vrijdag 14 december verkocht op de Kerstmarkt Dalfsen en op zaterdag 15 december op de Kerstmarkt in Nieuwleusen. De kosten bedragen € 4,- per stuk.

 

Hospice Dalfsen

Hospice Dalfsen biedt een huiselijk onderkomen met zeer persoonlijke zorg voor terminale patiënten die in de laatste fase van hun leven verkeren.

 

Stichting Vechtgenotenhuis Ommen

Het Vechtgenotenhuis biedt (ex)kankerpatiënten en hun naasten een plek om elkaar te ontmoeten als lot- en als vechtgenoten. Een plek om even op adem komen, ervaringen te delen of om aan passende activiteiten mee te doen.

 

Voor beide stichtingen werken slechts 1 a 2 betaalde medewerkers die bij iedere stichting maar liefst ondersteund worden door 30 opgeleide vrijwilligers.

 

Wilt u meer weten over deze goede doelen? Of wilt u vriend worden? Bezoek dan gerust de websites.

Artikel delen:
Foto 1