NieuwjaarsFeessie met Contactclown Puk - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

NieuwjaarsFeessie met Contactclown Puk

LEMELERVELD – Bakkerij van der Most en de vrienden van de Sprokkelaars zoeken elk jaar een goed doel uit voor de opbrengst van de traditionele Nieuwjaarsduik in Lemelerveld.

Voor 2019 is gekozen voor Contactclown Puk. Zij zal met deze opbrengst een NieuwjaarsFeessie organiseren voor alle mensen met een verstandelijke beperking zowel jong als oud die in Lemelerveld wonen en/of werken.

Het idee voor dit Feessie werd geboren door het pakkende verhaal van Rian Boerkamp. Zij weet als Contactclown Puk contact te maken met emoties en werkt vanuit haar gevoel en vanuit een open hart. Puk laat zich verassen en gaat al spelend mee in deze bijzondere mooie belevingswereld op zoek naar verwondering en vrolijkheid. Kijk eens op haar website www.contactclownpuk.nl
Op donderdagmiddag 10 januari 2019 wordt jong en oud met een verstandelijke beperking in Kulturhus De Mozaïek tussen 14:00 en 16:00 uur vermaakt met een feestelijk programma.

Informatie en opgave per e-mail: contactclownpuk@gmail.com
Deze middag wordt mede mogelijk gemaakt door de Contactclown Puk en haar maatjes, Kulturhus De Mozaïek, Party DJ Marcel, Bakkerij van de Most, Catering & Partyservice Raymond de Haan, Martine Boerdam, T en F Reclame en de Vrienden van de Sprokkelaars.

Bronvermelding foto: Martine Boerdam

Artikel delen:
Foto 1