De eindejaarsexpositie 2018 in ’t Koetshuus - Foto: eigen geleverde foto
Foto: eigen geleverde foto

De eindejaarsexpositie 2018 in ’t Koetshuus

STAPHORST – Deze expositie is in ’t Koetshuus aan de Gemeenteweg 83A te Staphorst en open op donderdag 27, vrijdag 28 van 13.00 uur tot 21.00 uur en zaterdag 29 december van 13.00 uur tot 18.00 uur. Entree is € 1,50 per persoon en voor kinderen tot 12 jaar gratis.

De stands zijn bijna klaar voor de eindejaarsexpositie die a.s. donderdag de 27e om 13.00 uur van start gaat, nog even en weten het zeker dat we weer een prachtige expositie in elkaar hebben gedraaid. Het is absoluut de moeite waard om even te komen kijken. Iedereen is dan weer van harte welkom.

We zitten weer helemaal vol met prachtige verzamelingen als unieke foto’s met de titel “Kiek’n op de Stapperste markt” door Gerrit Stegeman , modeltreinen met kidsproject door dhr. Kroonenburg van “KROKO”, hondenkar en muilkorven en halsbanden enz. van dhr. Schra, diverse pennen van dhr. Westerman en heeft er meer dan 19000 in bezit. ( Dat was deze week nog op TV te zien), verscheidenheid aan borrelglazen van mevr. Bruggeman, prachtige suikerpotten van mevr. Boessenkool, glimmende mini trekkers van oud tot nieuw neergezet door dhr. Schoemaker, bijzondere mini klokken en pendules door dhr. Koobs, hoofdbedekkingen waarvan enkele ouder dan 100 jaar door mevr. Faber en een verscheidenheid aan tipmutsen door dhr. Holstege.

We zijn de verzamelaars dan ook zeer dankbaar die deelnemen, zonder hen ben je nergens. Ook spontaan melden zich nieuwe verzamelaars, dat is helemaal geweldig want willen we nog jaren door, dan heb je toch deze mensen nodig.
Mochten er nog verwoede verzamelaars zijn die wonen of een sterke verbondenheid hebben met Staphorst, die graag hun verzameling in 2019 willen laten zien, geef je op.

Hebt u vragen, wilt u zich aanmelden, weet u iemand, bel dan 0522-463259 of mail figeland1@kpnplanet.nl.

Foto's 2
De eindejaarsexpositie 2018 in ’t Koetshuus - Foto: eigen geleverde foto
Foto: eigen geleverde foto
Artikel delen: