Jumbo Kamphuis Crossloop Hoonhorst - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

Jumbo Kamphuis Crossloop Hoonhorst

HOONHORST – Op zondag 30 december wordt voor de derde keer de Jumbo Kamphuis Crossloop gehouden met Jumbo Kamphuis Dalfsen als hoofdsponsor en naamgever aan het evenement. Deze crossloop binnen het Sallands Cross Circuit loopt onder meer over de twee eeuwenoude landgoederen Den Aalshorst en havezate Den Berg.

Juist dit maakt de loop uniek. Al een paar jaar kunnen de lopers het plezier van hardlopen ervaren in de prachtige omgeving van Hoonhorst. De twee landgoederen maken de crossloop bijzonder. Maar ook dat iedere afstand zijn eigen route over vrijwel volledig onverharde paden heeft maakt de loop net even weer anders dan de andere lopen binnen het circuit.
De start is wederom op het sportpark “De Potkamp” en de routes zijn divers. De afwisseling van weilanden, bossen en natuur maken het tot een bijzondere en uitdagende loop die echt wat van de lopers vraagt aan looptactiek, doorzettingsvermogen en krachtsinspanning. Dit alles met de onvoorspelbaarheid van het weer maken de crossloop tot een uitdaging die de moeite waard is.

Ga de uitdaging aan en doe mee!
De crossloop is rondom de feestdagen een ideale mogelijkheid om in beweging te komen.
Je hoeft geen deelnemer te zijn aan het Sallands Cross Circuit om aan de Jumbo Kamphuis Crossloop mee te doen. Aanmelden kan via www.mijninschrijvingen.nl.
De organisatie van de Jumbo Kamphuis Crossloop is in handen van VV Hoonhorst. Speciaal voor de kinderen is er een 1 km loop en een 2,5 km loop en ieder kind dat mee doet ontvangt een leuke attentie! Naast de prijzen voor de beste 3 in de diverse categorieën zijn er extra prijzen voor de snelste Hoonhorster (m/v) in iedere categorie.

De organisatie is blij met Jumbo Kamphuis Dalfsen….Jumbo Kamphuis is zeer betrokken bij de gemeenschap van de gehele gemeente Dalfsen en dus ook bij de vele activiteiten in Hoonhorst. En de crossloop is een geweldig evenement dat goed past in een bewuste levenstijd. Mooi tussen Kerst en Oud & Nieuw nog even wat aan de conditie doen!
De Samenhorigheid die je ziet in Hoonhorst (vele vrijwilligers die met elkaar en elkaar aan het werk zijn) past natuurlijk ook perfect bij het team van Jumbo Kamphuis. Dag in dag uit werken we aan volle klanttevredenheid!

Voor meer informatie over o.a. starttijden en prijzen zie www.sallandscrosscircuit.nl

Artikel delen:
Foto 1