Nieuwe cursussen in Kontrast in januari - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

Nieuwe cursussen in Kontrast in januari

DALFSEN – In de tweede week van januari starten er verschillende nieuwe cursussen in Kontrast. De meeste cursussen duren 13 weken. Deelnemers kunnen een abonnement voor een cursus nemen of een Proefmaand voor onbeperkt uitproberen van alle faciliteiten in Kontrast.

Cursussen:
Voor de volgende cursussen kan men zich opgeven vóór 7 januari; Tai Chi, op donderdag 20.15 uur, Salsa voor beginners, zondag 10.00 uur, Aqua Zumba, woensdag 20.00 uur, Mindfulness, dinsdag 20.00 uur, Pilates Basis, woensdag 19.00 uur en Aqua Bootcamp, donderdag 19.00 uur. De cursus Feldenkrais voor 8 weken is volgeboekt. Meer info over de cursussen, startdata en tarieven kan men vinden op de site van Kontrast of contact opnemen met de receptie.

Proefmaand:
Voor een goede kennismaking met het veelzijdige sport- en ontspanningscentrum kunnen mensen zich inschrijven voor een Proefmaand als start van een eventueel vervolglidmaatschap. Tijdens deze Proefmaand die € 30.- kost krijgt de deelnemer onbeperkte toegang tot alle sportactiviteiten, fitness, Milon Cirkel groepslessen, squashen, zwemmen en éénmaal gebruik van het saunacomplex. Squashmateriaal en handdoek en badjas voor de sauna worden door Kontrast ter beschikking gesteld. De Proefmaand is inclusief het geldende inschrijfgeld, een intake met body-analyse, conditietest, beweegadvies, het maken van schema’s, instellen op de Milon Cirkel en het gebruik van sleutel en pas. Dus zonder verdere kosten het jaar sportief opstarten in een luxe omgeving waar je goed begeleid wordt, alle kanten op kunt, mensen ontmoet, lekker bijkomen in het Sportcafé en wanneer je wilt urenlang kunt genieten in de sauna.

Kontrast is één van de NL-Actief Preventiecentra, waar extra kennis is bij het begeleiden van mensen met overgewicht, diabetes, niet aangeboren hersenaandoening en oncologische achtergrond en andere beperkende factoren. Neem voor een persoonlijk gesprek contact op met info@kontrastdalfsen.nl, zodat gezamenlijk kan worden gezocht naar sport- en ontspanningsmogelijkheden.

Artikel delen:
Foto 1