Lekker volleyballen in de Trefkoele - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

Lekker volleyballen in de Trefkoele

DALFSEN – Lekker volleyballen in de Trefkoele+ met Hands-Up en Morrenhof Jansen..Recreantenvolleybalvereniging Hands-Up organiseert ieder jaar op de avond van eerste werkdag na kerst een volleybaltoernooi voor recreanten.

Dalfsen: Op de eerste werkdag na de kerstdagen organiseert volleybalvereniging “Hands-Up” het inmiddels al traditioneel geworden recreanten-volleybaltoernooi. Met ook dit jaar weer installatiebedrijf Morrenhof-Jansen als hoofdsponsor en een 5 tal andere plaatselijke co-sponsoren en de inzet van bijna alle Hands-Up leden mocht een mooi toernooi verwacht worden.

23 teams hadden ingeschreven en dat betekende dat er inclusief organisatoren, begeleiders en supporters een kleine 200 personen deze avond heel gezellig, sportief ,gezond en verstandig bezig waren. Er werd in 4 poules gestreden om de eer en een schaal bitterballen voor de winnaars. Voor elk deelnemend team was er een zak heerlijke oliebollen van de plaatselijke bakker die net kampioen oliebollenbakken van Overijssel was geworden.
Gezellig zo’n avondje volleyballen met buren, familie of vrienden.
De winnaars; poule D. Blauwvingers. poule C. Comnou, poule B. Bal tegen het dak. Poule A. Allotria.
Iedereen die volleyballen leuk lijkt. is op maandagavond van a 21.30 van harte welkom bij Hands-Up in de Trefkoele. www.handsupdalfsen.nl

Artikel delen:
Foto's 2
Lekker volleyballen in de Trefkoele - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto