Is de wolf nu ook in Ankum ?

ANKUM – Zijn er ook feestdagen voor de roofdieren zonder een restaurant binnen te komen en vertrekken zonder te betalen? Ja, wederom heeft er een slachting plaats gevonden tussen mijn dieren. Overal veren en resten van ingewanden verspreid rond het huis en bij de buren

Vorig jaar werden eenden en eieren gevonden bij Bongers onder de pannen. Daar was de steenmarter de boosdoener. Even later een mooie pauw die ten prooi viel van de vos. Deze week wederom raak enkele muskus eenden en een pauw werden dood gevonden. De anders zo makke dieren hadden geen schijn van kans tegen deze rovers. De mooie pauwenveren is het enige dat
overbleef. Een grote buizerd was de lachende derde die zijn buik vulde met datgene wat over was. Is het geen hoog tijd om al die “beschermde” dieren niet langer te beschermen ??

 

Achter een bureau is het makkelijk om regels te bedenken, maar vaak overzien zij de gevolgen niet die daaruit voorkomen.
Nederland gaat ten onder aan regels maar kapot aan goede regels. Bij wie kan ik terecht voor nieuwe dieren, ik vraag niet om geld maar wil graag het plezier van mijn dieren behouden.
Mochten lezers eventueel dieren over hebben, dan zou ik ze graag een plek geven tussen mijn over gebleven dieren.

W. Haverink

Reactie op is de wolf nu ook………

Het is droevig gesteld met onze pluimvee huisdieren. Ze zijn nergens meer veilig met al die beschermde roofdieren. Ik ben al mijn kipjes kwijt ook de kalkoenen met afgebeten koppen terug gevonden. De grootste boosdoeners zijn de vos, steenmarter en de buizerd die het vooral voorzien heeft op de (kriel) kipjes) en duiven.

Aldus inzender Anton.

 

Er zijn er meer die gestopt zijn met huisdieren houden, het kan schijnbaar niet meer.

 

 

Artikel delen: