Snerttoernooi 2018 - Foto: eigen geleverde foto
Foto: eigen geleverde foto

Snerttoernooi 2018

DALFSEN – Het snerttoernooi van 2018 van de tennisvereniging DLTC Dalfsen was weer een groot succes. 40 deelnemers verdeeld over 10 banen streden de strijd, terwijl Flip van Leeuwen en zijn dames alles in goede banen leidden.

Omdat de snert, andere versnaperingen en de te wInnen prijzen worden gesponsord door een aantal Dalfser Ondernemers gaat het grootste gedeelte van het inleggeld voor het toernooi altijd naar een goed doel.
Dit jaar was dat de Stichting BreiBoezem. Deze stichting heeft over het hele land verspreid vrijwilligers die boezems breien voor vrouwen met geamputeerde borsten. Op deze manier kunnen die vrouwen de soms zware prothese(s) even vervangen door een gebreide borst om zo rug- en schouderklachten te verminderen of te voorkomen.
Deze boezems worden door de stichting gratis verstrekt. Om dat te blijven doen kan men donateur worden of een vrijwillige bijdrage doen. Ook de bijdrage van zo’n snerttoernooi is een hele mooie bijdrage om weer materialen te kopen om te kunnen blijven breien. Omdat Dalfsen ook een uitgifte punt heeft aan het Ribberserf 9 heeft Aletta Wittenberg, die de coördinator in Dalfsen is, het mooie bedrag van € 171,00 in ontvangst mogen nemen. Zij zal dit bedrag storten op de rekening van de Stichting BreiBoezem. Wie ook nog een bijdrage wil storten kan dat doen op NL72.INGB.0006.7471.11 t.n.v. Stichting BreiBoezem. Voor meer info kunt u ook een email sturen naar info@breiboezem.nl of Info@alettashof.nl.
Namens de Stichting BreiBoezem in ieder geval super bedankt voor het steunen van de stichting en de mooie bijdrage.

Groetjes Aletta

Artikel delen: