Henk van Zomeren clubheld - Foto: eigen geleverde foto
Foto: eigen geleverde foto

Henk van Zomeren clubheld

NIEUWLEUSEN – Henk van Zomeren clubheld van de Gemeente Dalfsen. S.V. Nieuwleusen hield vrijdagavond 4 januari haar nieuwjaarsreceptie. Voorzitter Erwin van Leussen roemde in zijn nieuwjaarstoespraak het grote vrijwilligerskorps van de vereniging.

“ Als je ziet dat alle vrijwilligers het voor elkaar krijgen om onze club zo te laten draaien, dan kan en mag, nee MOET is misschien beter op zijn plaats, je daar ongelofelijk trots op zijn. Ik ben dat in ieder geval wel en ik hoop dat jullie dat ook zijn. Want zonder de inzet van onze vrijwilligers, zou het balletje niet rollen en zouden we hier nu niet staan. Dit jaar is dat hier nog, maar volgend jaar zal dat in ons nieuwe clubhuis zijn. En ook dit, de realisatie van het nieuwe clubhuis wordt mede mogelijk gemaakt door de inzet van vele vrijwilligers en natuurlijk met behulp van de sponsoren.”

 

“Één van die vrijwilligers die er bijna dag en nacht te vinden is, wil ik nu naar voren vragen: Henk van Zomeren. In het najaar heeft de Stentor een actie gehouden, clubhelden van de Amateursport en die actie heeft er toe geleid dat jij je Clubheld van de Amateursport 2018 van de gemeente Dalfsen mag noemen! Mag ik een heel groot applaus voor Henk van Zomeren.”

 

Artikel delen:
Foto 1