Voorstelling Oese Volluk 11 januari

NIEUWLEUSEN – Oese Volluk speelt het blijspel : Het schip in op 11 januari a.s. in de Ontmoetingskerk, Burg. Backxlaan 269 in Nieuwleusen. Aanvang 20.00 uur. Taveno gaat een avondje het Schip in. De rederij van kapitein Sjaak Kroes neemt het publiek mee met het blijspel Het Schip In.

Toneelgroep Oese Volluk wordt op vrijdag 11 januari versterkt met enkele gastspelers van Taveno die als matroos op het cruiseschip de Koningin van het Rijn- & Vechtdal in 3 bedrijven van Zwitserland naar Ommen varen.
Dierenactivist Martin vindt dat de cruise een prima manier is om murmeldieren Zwitserland uit te smokkelen. Wanneer je murmeldieren in een koffer smokkelt dan gaat dat na verloop van tijd stinken. De bediening spreekt Martin hier op aan. Hij moet hij zich behoorlijk in bochten wringen om zich hier uit te redden.
Reisleidster Vera Kok raakt gefrustreerd omdat ze van de bemanning niet de medewerking krijgt waarop ze gerekend had. Ze wordt door de kapitein meerdere malen de teamkamer uitgebonjourd terwijl Cathelijne elke avond eregast is bij het captains diner. Deze windt de kapitein volledig om haar vinger met haar bijzondere drankje Absint. Lukt het Vera om al haar gasten toch een onvergetelijke cruise te laten beleven?

Reisleidster Vera ligt weer overhoop met de kapitein
Een doldwaze komedie met humor uit onze regio. De uitvoering is niet alleen toegankelijk voor leden & donateurs maar voor iedereen die Taveno een warm hart toedraagt. Vrijdag 11 januari, 20:00 uur Ontmoetingskerk, Nieuwleusen.
Kijk op http://www.toneelgroepoesevolluk.nl/ wanneer deze komedie nog vaker van wal steekt.
Voor kaarten en reserveringen: 06 – 3331 3355.

Artikel delen: