Dalvo MA1 pakt geen punt tegen Flash MA1

DALFSEN – De 1e wedstrijd in het nieuwe jaar heeft Dalvo MA1 geen punten opgeleverd. In Nieuwleusen lukte het niet om 1 set te winnen tegen Flash MA1. De 1e wedstrijd wist Dalvo (gesponsord door Jeanette Visscher Makelaars) nog met 3-1 te winnen, maar dat niveau haalt Dalvo al veel wedstrijden niet meer.

 

Flash staat 2e in de competitie en deed er alles aan om die positie te behouden. De 1e set stonden zij steeds een paar punten voor. Dalvo probeerde het wel, maar kon het Flash niet echt moeilijk maken. Setstand 25-20.

 

In de 2e set lukte Dalvo eigenlijk niets. Veel opslagen gingen fout. De passing was ver onder niveau en zo kon Flash heel simpel de 2e set winnen met 25-13.

 

De 3e set begon Dalvo wel sterk en kwam zelfs voor met 2-7. Echter een servicebeurt later stond het zomaar weer 14-7. En net als in de 2e set was de passing zeer matig. Dalvo kwam niet aan aanvallen toe en verloor de 3e set met 25-14.

 

De wedstrijd was al verloren, maar toch wilde Dalvo wel 1 set winnen. In de laatste set waren er mogelijkheden. Lang ging het gelijk op en bij de stand 21-21 had Dalvo 2 goede mogelijkheden om weer op voorsprong te komen. Twee aanvalspogingen werden niet afgemaakt en dat kwam Dalvo duur te staan. Ook deze set ging verloren (25-22).

 

Met nog maar 5 wedstrijden te gaan zakt Dalvo MA1 steeds verder weg op de ranglijst. Over 2 weken, op zaterdag 26-01-2019, speelt Dalvo MA1 om 16.00 thuis tegen Reflex MA2. Zij staan 2 punten onder Dalvo maar wel met 3 wedstrijden minder gespeeld.

Artikel delen: