Cheque van Wildkamp voor Vrienden van Rosengaerde - Foto: eigen geleverde foto
Foto: eigen geleverde foto

Cheque van Wildkamp voor Vrienden van Rosengaerde

DALFSEN – Afgelopen week heeft Theo Feijen van de Stichting Vrienden van Rosengaerde een waardecheque van maar liefst € 1.000,- ontvangen van de familie De Wilde. Ze boden de cheque aan als dank voor de goede verzorging van hun (schoon)moeder mevrouw Bredewoud-Kamphuis, die onlangs overleden is.

 

Mevrouw Bredewoud-Kamphuis heeft 2,5 jaar lang met veel plezier bij Rosengaerde gewoond.

 

Wildkamp

De familie De Wilde bood de cheque aan namens technisch groothandel Wildkamp. Mevrouw Bredewoud-Kamphuis was in 1972 samen met haar toenmalige man Jan de Wilde de grondlegger van dit bedrijf. Zij heette Kamphuis en hij heette De Wilde en zo ontstond de naam Wildkamp. In de jaren zeventig zijn ze gescheiden en ze zijn altijd goede vrienden gebleven. Daarna is mevrouw hertrouwd met Jan Bredewoud, die in 2002 overleden is.

 

Stichting Vrienden van Rosengaerde

De stichting Vrienden van Rosengaerde organiseert en bekostigt activiteiten, die het leven van de cliënten van Rosengaerde veraangenamen en hun welzijn bevorderen. Donateurs van deze stichting zijn familieleden, kennissen en vrienden van cliënten, inwoners van de gemeente Dalfsen en anderen die (de zorg van) Rosengaerde een warm hart toedragen en graag een bijdrage willen leveren.

 

De Stichting Vrienden van Rosengaerde is blij met deze mooie gift, die ze weer in staat stelt om iets moois te organiseren voor de cliënten van Rosengaerde.

 

Artikel delen: