Junior Kamer Vechtdal heeft een nieuwe voorzitter - Foto: eigen geleverde foto
Foto: eigen geleverde foto

Junior Kamer Vechtdal heeft een nieuwe voorzitter

VECHTDAL – Gisteravond is in Hotel De Zon, Nieuwleusenaar Gert Hoekman geïnstalleerd al nieuwe voorzitter van de Junior Kamer Vechtdal. Hoekman volgt hiermee Steven Gerrits uit Dalfsen op. Gerrits nam de afgelopen twee zittingstermijnen op zich. In december 2018 werd de aankomende voorzitter reeds gepresenteerd; gisteren nam Hoekman officieel de bestuurshamer ter hand.

Junior Kamer Vechtdal

De Junior Kamer (JCI) is een internationale netwerkorganisatie voor ondernemende personen tot 40 jaar. JCI is actief in 116 landen en kent binnen Nederland ruim 100 verschillende afdelingen. In het Vechtdal verenigt de Kamer ruim 20 leden welke actief zijn in het regionale bedrijfsleven.

Wensstichting Vechtdal

Naast het element van persoonlijke ontwikkeling richt de Junior Kamer Vechtdal zich op haar positieve bijdrage aan de directe omgeving. In het verlengde hiervan benadrukte Hoekman tijdens zijn inaugurale toespraak het belang van de Wensstichting Vechtdal als component binnen de Kamer.

De stichting heeft ten doel te voorzien in behoeften van personen of organisaties die in het Vechtdal woonachtig of maatschappelijk effectief zijn. Dit wil zeggen dat de Wensstichting constant op zoek is naar prachtige regionale initiatieven die een warm hart toegedragen kunnen worden.

 

Informatie over de Wensstichting:

https://www.wensstichting.nl/jci

 

Geïnteresseerd in het lidmaatschap van de Junior Kamer Vechtdal:

https://www.jci-vechtdal.nl/

Artikel delen: