Buurtbus Lemelerveld-Luttenberg-Raalte - Foto: eigen geleverde foto
Foto: eigen geleverde foto

Buurtbus Lemelerveld-Luttenberg-Raalte

LEMELERVELD – Op maandag 18 februari van start: Vanaf maandag 18 februari rijdt er dagelijks (met uitzondering van zondag) een Buurtbus tussen Lemelerveld-Luttenberg-Raalte. De Buurtbus wordt gereden door een veertigtal enthousiaste vrijwilligers die de uursdienst gaan onderhouden tussen de dorpen.

 

Op dit moment wordt nog hard gewerkt aan de voorbereidingen. Keuringen, proefrijden, roosters maken, stallingsplaats regelen, halteborden plaatsen, etc. Op de route komen een zevental haltes: Evenemententerrein, Parallelstraat (beiden Lemelerveld), de Posthoorn, ter Borgweg, Heuvelweg (beiden Luttenberg), Merel, Station (beiden Raalte). De Buurtbus rijdt op door de weekse dagen vanaf 7.22 uur uit Lemelerveld en eindigt ’s avonds om 19.21 weer aldaar. In het weekend wordt iets later op de dag gestart en iets eerder gestopt. De volledige dienstregeling is binnenkort te zien op de website www.buurtbussalland.nl

In een Buurtbus kunnen maximaal 8 personen mee. Daar de verwachting is dat er met name in de ochtend en middagspits meer mensen gebruik zullen maken van de Buurtbus worden al bij de start op 18 februari op deze tijden twee Buurtbussen ingezet.

Artikel delen:
Foto 1