Toch een Obstacle Run in Dalfsen?!

Toch een Obstacle Run in Dalfsen?!

Dalfsen –  Komt er dan toch een obstacle run in Dalfsen dit jaar? De organisatie wil het niet zo noemen maar zijn al druk bezig met de voorbereidingen van een nieuw evenement met een sportieve twist.

Airgame festival – zo heet het nieuwe evenement in Dalfsen welke op vrijdag 5 en zaterdag 6 juli georganiseerd gaat worden – moet Dalfsen en omstreken in beweging krijgen.

Op een XXL stormbaan van ruim 150 meter, met meer dan 25 hindernissen en 6 spectaculaire (water)hellingen wordt 2 dagen lang competitie gestreden.

Het is de bedoeling om op vrijdag 5 juli te starten met de Airgame Run voor kids in de leeftijd 10-15 jaar. Op de vrijdagavond maken we de baan vrij voor de echte fanatiekeling. Het is dan mogelijk om als individu(16+) de strijd aan te gaan met andere deelnemers en de snelste tijd neer te zetten.

Op zaterdag 5 juli komen de vrienden/bedrijventeams aan bod. Ga als team de uitdaging aan en strijd samen met vrienden of collega’s tegen andere teams.

Elk team moet bestaan uit 5 deelnemers.

Stel vandaag nog je eigen team samen of geef je op als individu! Het programma, de tijden en kosten zijn terug te vinden op het registratie formulier welke vanaf nu in te vullen is! Doe mee, zet de snelste tijden neer en maak kans op die hoofdprijs!

De organisatie benadrukt dat er maar beperkte inschrijving mogelijk is. Op de zaterdag bijvoorbeeld is er slechts ruimte voor 20 teams. Lezers van Dalfsennet en nieuwsbrief lezers hebben nu al de mogelijkheid om in te schrijven.

Geef je team daarom snel op want vol=vol!

Om het festival af te sluiten zal er op zaterdag 6 juli een 90’s party plaats vinden.

Meer info en het Pré registratie formulier is te vinden op www.airgamefestival.nl

 

Met sportieve groet,

Team Dalfsen Outdoor!

Foto 1
Artikel delen: