Voorverkoop Plankenkoorts toneel - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

Voorverkoop Plankenkoorts toneel

LEMELERVELD – Net als vorig jaar is er ook dit jaar de mogelijkheid om uw kaarten in de voorverkoop te halen tegen 20% korting. De voorverkoop is vanaf heden gestart bij Cafeteria Zwakenberg, Blitsspul en kapper Charlotte.

Reserveren is niet mogelijk, kaarten dienen bij 1 van de voorverkoopadressen te worden gehaald. De voorverkoop voor de uitvoering van woensdagavond 30 januari sluit op 30 januari om 12.00 uur, de kaarten voor zondag 3 februari zijn tot en met zaterdag 2 februari te koop. De kaarten zijn beschikbaar zolang de voorraad strekt, dus wacht niet te lang!

Ondertussen is men bij Plankenkoorts volop bezig met de laatste repetities voor de komedie “Het kan altijd erger”, geschreven door René Dolstra. Ja, het kan altijd erger, maar het kan ook altijd beter en dus is regisseur Joop Kieftenbeld erop gebrand om bij al zijn spelers het onderste uit de kan te halen om de beste versie neer te zetten. Dit alles om u weer een hilarische voorstelling te kunnen bieden. Hoe vaak er ook gerepeteerd wordt, iedereen ligt bij elke repetitie weer in een deuk om de geweldige humor die het toneelstuk te bieden heeft. Dat belooft wat! We zien u graag op woensdagavond 30 januari om 20.00 uur of op zondagmiddag 3 februari om 14.00 uur.

Artikel delen:
Foto 1