Cruiseschip vastgelopen op de Vecht - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

Cruiseschip vastgelopen op de Vecht

OUDLEUSEN – Terwijl de wandelaars van Ijsclub De Poel genieten van het mooie winterweer, kunnen ze zich ondertussen vergapen aan een groot cruiseschip dat is vastgelopen op de Vecht nabij Oudleusen. Dit klinkt natuurlijk vreemd en dat is het ook.

Maar als Kapitein Hein met zijn vrachtschip dat hij heeft omgebouwd tot Cruiseschip de Bloody Mary de vrije hand zou krijgen, zijn dit soort taferelen zeker niet uit te sluiten.

Gelukkig is hij eerst nog onderweg naar Napels, samen met een exentriek gezelschap. En of hij Napels ooit gaat bereiken blijkt maar zeer de vraag. Nieuwsgierig geworden? Kom dan naar 1 van de voorstellingen van het Vechttoneel! Met ruim 30 jaar ervaring verzorgt het Vechttoneel ook dit jaar weer een prachtige voorstelling.

U bent van hartelijk welkom op zaterdag 26 januari in het Trefpunt te Balkbrug, zaterdag 2 februari in de Wiekelaar te Oudleusen en zaterdag 9 februari in het Hervormd Centrum te Ommen. De avonden beginnen om 20.00 uur.
Kaarten zijn aan de deur verkrijgbaar, maar uiteraard is het ook mogelijk te reserveren. Dit kan via: vechttoneel@gmail.com of telefonisch bij Erna Roddenhof-Verhaar op 0523-658169

Foto's 2
Cruiseschip vastgelopen op de Vecht - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto
Artikel delen: