1000 pakken koffie voor de voedselbank - Foto: eigen geleverde foto
Foto: eigen geleverde foto

1000 pakken koffie voor de voedselbank

DALFSEN – OMMEN – ONVERWACHT GROTE OPBRENGST INLEVERACTIE DE-PUNTEN. Actie Lions Ommen-Dalfsen voor Voedselbank levert 1.000 pakken koffie op. In januari zijn de DE-punten geteld door de Lionsclub Ommen-Dalfsen. Bij de inleverpunten in Nieuwleusen, Dalfsen en Ommen zijn grote hoeveelheden DE-punten ingeleverd.

 

De gezamenlijke leden hebben avonden geteld en de eindstand is exact 442.397.

‘Met deze actie hebben we een geweldig resultaat behaald van ongeveer 1000 pakken koffie’, vertelt Suzan Ingelse van de organiserende Lionsclub enthousiast. ‘Wij zijn zeer verrast hierdoor maar tegelijk natuurlijk erg blij dat we hiermee de Voedselbank Hardenberg-Ommen kunnen steunen. Hulde aan alle DE-puntenverzamelaars in Dalfsen, Nieuwleusen en Ommen’.
Het sparen van punten van Douwe Egberts zijn in vele huishoudens een vast ritueel. Doordat DE deze actie steunt met een verhoging van 15% is de actie nog succesvoller. Dit bijzonder mooie resultaat is mede behaald dankzij de winkeliers waar de verzameldozen mochten staan. De vestigingen van Albert Heijn in Dalfsen en Nieuwleusen, de Jumbo in Dalfsen en Ommen en de Plus in Nieuwleusen hebben belangeloos hun winkel beschikbaar gesteld.
‘Daarnaast levert DE ook nog eens alle pakken koffie kosteloos af bij de Voedselbank. Daarmee maken we de opbrengst nog effectiever voor alle mensen die een beroep op de Voedselbank doen’ besluit Ingelse deze actie.

Lionsclub Ommen-Dalfsen kent jaarlijks vele acties en steunt goede doelen in de regio Ommen-Dalfsen. Zowel grote als kleine noden worden op die manier opgelost. Wilt u meer weten van deze serviceclub; www.lionsommendalfsen.nl.

 

Artikel delen:
Foto 1