Vanmiddag en vanavond voorlichting over Veiligheid - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

Vanmiddag en vanavond voorlichting over Veiligheid

NIEUWLEUSEN – DALFSEN – LEMELERVELD – Gisteravond vond in Nieuwleusen de eerste voorlichtingsavond plaats over Veiligheid in en om de woning. Er waren interessante presentaties van de Politie, de Brandweer en Saam welzijn.

Vanmiddag vindt er eenzelfde voorlichting plaats in “de Trefkoele+” in Dalfsen en vanavond in “de Mozaiek” in Lemelerveld. Vanmiddag bent u vanaf 15.00 uur welkom en vanavond vanaf 19.30 uur. U kunt bij diverse stands materialen bekijken die bijdragen aan de veiligheid van de woning. Koffie en thee is gratis. En bovendien zijn er mooie prijzen te winnen!

Hoe houden we de gemeente Dalfsen veilig?

 

Politie, brandweer en SAAM Welzijn geven 21 en 22 januari voorlichtingsbijeenkomsten in Nieuwleusen, Dalfsen en Lemelerveld. Tijdens deze bijeenkomsten geven zij uitleg en tips over hoe inwoners veilig in en om hun huis kunnen leven. Bent u er ook bij? In Lemelerveld is burgemeester Erica van Lente aanwezig.

 

Wat kunnen inwoners doen op het gebied van inbraak- en brandpreventie? En hoe moet het nou als we steeds langer thuis blijven wonen en kwetsbaarder zijn? Deze onderwerpen worden tijdens de bijeenkomst ‘Hoe houden we de gemeente Dalfsen veilig?‘ uitgelicht.

 

Politie, brandweer en SAAM Welzijn geven tijdens het algemene (plenaire) deel uitleg over veiligheid in en om het huis. Aansluitend is er een gratis verloting van artikelen die betrekking hebben op veilig wonen. Daarnaast is er voorafgaand aan en na afloop van het algemene deel een veiligheidsmarkt waarbij ondernemers uit de gemeente Dalfsen aanwezig zijn om uitleg te geven over hun diensten en producten op het gebied van veiligheidspreventie.

 

De voorlichtingsbijeenkomsten zijn op:

  • Dinsdag 22 januari in Trefkoele+ in Dalfsen. Inloop om 15:00 uur, 15:30-16:30 uur plenair.
  • Dinsdag 22 januari in De Mozaïek in Lemelerveld. Inloop om 19:30 uur, 20:00-21:00 uur plenair.

 

Voor meer informatie of voor vragen kan contact opgenomen worden met de gemeente Dalfsen via het telefoonnummer +14 0529, het contactformulier op www.dalfsen.nl of door een e-mail te sturen naar gemeente@dalfsen.nl.

Artikel delen:
Foto 1