Turnster Jasmijn Borger pakt een 3de plaats - Foto: eigen geleverde foto
Foto: eigen geleverde foto

Turnster Jasmijn Borger pakt een 3de plaats

NIEUWLEUSEN – Afgelopen  zaterdag waren er Emmeloord de eerste plaatsingswedstrijden van de 4 de divisie. GVN heeft een groot aantal turnsters die turnen op dit niveau.

Bij de instap gingen Emma Uitslag, Elien Verkleij en Lianne Brassien goed van start. Uiteindelijk werd Lianne 26 ste Elien 15 de en Emma 14 de.

Noah Hoeve turnde bij de pupil 2 een prima wedstrijd en werd 14 de

Eva Eikelboom heeft een goede vooruitgang gemaakt en kon veel nieuwe onderdelen laten zien. Eva kreeg loon naar werken en werd 8 ste.

Bij de jeugd 1 zaten Myrle Timmerman en Tess Stad nog niet op het goede wedstrijdniveau. Tess komt terug van een blessure en was erg blij dat een volledige wedstrijd kon meedraaien.

Maar beide turnsters zijn er zeker op gebrand,  bij een volgende wedstrijd beter voor de dag te komen.

Ook Kristy van den Hoogen, Esmee Vischer en Ilse de Ruiter waren voor het eerst actief bij de keuze oefenstof. Wat toch weer een volledige andere wedstrijd is.

Maar de turnsters hebben het prima gedaan. Kristy werd 7 de, Ilse 11 de en Esmee13 de.

Lotte Hoeve turnde bij de junioren een uitstekende wedstrijd  en werd verrassend 6 de. Sophie Kappert kampt nog met een blessure en kon nog niet volop meeturnen.

De senioren waren de laatsten deze dag en de dames weten hoe het spel gespeeld wordt.

Jasmijn Borger 3 de, Henea van Dijken 4 de, Lisette van Hulzen 5 de en Manon Bouwman 6 de.

Een aantal van deze turnsters zijn rechtstreeks door naar de finale en een aantal mogen het nogmaals proberen op zaterdag 2 maart en Emmeloord.

Volgende week zaterdag zijn er de finales van de 3 de divisie in Wierden.

 

Artikel delen:
Foto 1