Spel ontwikkeling van kinderen, Mama Café Dalfsen

Spel ontwikkeling van kinderen, Mama Café Dalfsen

DALFSEN – Mama Café Dalfsen op woensdag 6 februari as. gaat over: Spel ontwikkeling van kinderen (Tineke van der Keijl, gezinscoach/contextueel therapeut).

Zin om mee praten en mee te denken? Je bent met je kindje van harte welkom bij het mama café. Natuurlijk zijn ook papa’s en andere verzorgers van harte welkom! Tot 6 februari! Dus kom gezellig weer naar het Mama Café! Houd ook de Facebook pagina Mama Café Dalfsen in de gaten! Je bent van harte welkom!
Hartelijke groeten, Tineke van der keijl en Wietske van Luipen

Op woensdag 6 februari 2019 van 9.30 tot 11.30 uur is het Mama Café Dalfsen geopend in kulturhus Trefkoele+.

Over het Mama Café Dalfsen: Het Mama Café is elke 1e woensdag van de maand van 9.30 tot 11.30 uur in het PlusCafé van kulturhus Trefkoele+ aan de Ruigedoornstraat 108 in Dalfsen. Het Mama Café is laagdrempelig en vrij toegankelijk. Doelgroep zijn ouders en verzorgers en hun kinderen van 0- 4 jaar. In het Mama Café Dalfsen kun je andere ouders ontmoeten, ervaringen uitwisselen en gezellig koffie drinken. De kinderen kunnen intussen lekker spelen. Regelmatig schuift een deskundige aan om wat meer te vertellen over de thema’s rondom opgroeien en opvoeden van jonge kinderen en het ouderschap.

Het Mama Café Dalfsen is een initiatief van contextueel therapeut/gezinscoach Tineke van der Keijl (De Kapstok) en van verloskundige/coach Wietske van Luipen (Puur Ouderschap), Kulturhus Trefkoele+ , bibliotheek Dalfsen, GGD IJsselland en speel-o-theek. Voor meer informatie over het Mama Café: www.facebook.com/Mama Café Dalfsen

Artikel delen:
Foto 1