Voorstellingen “de Kleine Kunst”: EXTRA avond - Foto: eigen geleverde foto
Foto: eigen geleverde foto

Voorstellingen “de Kleine Kunst”: EXTRA avond

DALFSEN – Succesvolle voorstellingen “de Kleine Kunst” zorgen voor EXTRA avond. Toneelvereniging “de Kleine Kunst” bracht afgelopen weekend het blijspel ‘Eigen Arf’ van auteur Herman van der A op de planken. Twee avonden lang lieten de spelers het publiek lachen en genieten in gebouw De Overkant te Dalfsen.

In het blijspel draait het om de ouderwetse boer Albert van Wijk, die woont rustig met vrouw en zoon op het platteland. Maar als het buurmeisje aangeeft een mini-camping te beginnen is het hek van de dam.

Om nog wat olie op het vuur te gooien verzint zij er nog wat sappige details bij. Ook de diverse gasten brachten een boel onrust en zo ontstonden de meest absurde situaties.

Het onderlinge speelplezier straalde er tijdens de uitvoering van af, het publiek wist dit zeker te waarderen. Zodat na afloop van iedere voorstelling de spelers een staande ovatie in ontvangst mochten nemen van de toeschouwers.

In verband met de overweldigende belangstelling, vrijdag 1 februari en zaterdag 2 februari zijn al uitverkocht! Hebben de spelers besloten om een EXTRA avond in te lassen.

Op zaterdag 9 februari spelen wordt  het stuk nogmaals gespeeld in gebouw “de Overkant”, Kerkplein 22 te Dalfsen. de aanvang is 19.45 uur. Kaarten kunnen gereserveerd worden via Fam. Busker 0529-432906 of via de site www.dekleinekunstdalfsen.nl

Foto's 2
Voorstellingen “de Kleine Kunst”: EXTRA avond
Artikel delen: