Lierderholthuis giet over de top - Foto: eigen geleverde foto
Foto: eigen geleverde foto

Lierderholthuis giet over de top

LIERDERHOLTHUIS – De toneelvereniging van Lierderholthuis brengt op vrijdag 1 en zaterdag 2 februari in het plaatselijke Dorphuis een komedie. Het stuk is geschreven door dorpsgenoot Maarten Metz. ‘Over de top!’ speelt zich af in oud hotelletje in de bergen. Het personeel van dit hotel is blij met ieder nieuw gezicht in dit afgelegen dorpje.

Dit weekend zijn dat vier totaal verschillende mensen die een groepsreis geboekt hebben. Samen met hun reisleidster zorgen zij na de nodige verwarring, hilariteit en paniek uiteindelijk voor een nieuwe toekomst voor het personeel én voor zichzelf.

Regisseurs zijn Annie Linthorst en Agnes Kelderman. Spelers zijn Monique Dijkstra, Gerard Elshof, Madeleine Elshof, Karin de Graaff, Arjan Kalter, Paulien Meulman, Patrick Nauw en Raymon Thalen. Souffleuse is Brigitte Haverslag, toneelmeester Jan Luttenberg, grime Janneke Meulman en Marjan Steur. Iedereen is welkom in Dorpshuis Lierderholthuis. Met natuurlijk na afloop van het stuk een verloting met mooie prijzen. Aanvang: 20.00 uur.

Zaal open vanaf 19.30 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar aan de kassa in het Dorpshuis. Toegang 6 euro voor volwassenen, kinderen tot 16 jaar betalen 3 euro. Dit is inclusief koffie, thee of ranja voor aanvang. Kaarten kan men eventueel reserveren via: 06 10710049 (Annie Linthorst).

 

Foto 1
Artikel delen: