Subsidieregeling 45+ - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

Subsidieregeling 45+

DALFSEN – In 2019 worden alle 45+ in de gelegenheid gesteld om een gratis ontwikkeladvies op te laten stellen bij een loopbaancoach. Voorwaarde is dat iemand gemiddeld minimaal 12 uur werkzaam is.

Goed nieuws
Iedere werkende van 45 jaar of ouder kan in 2019 gratis advies krijgen van een loopbaanadviseur. Voorwaarde is wel dat iemand gemiddeld minimaal 12 uur per week werkzaam is.
De subsidieregeling ‘Ontwikkeladvies voor 45-plussers’ is opengesteld voor alle 45-plussers. Voorheen konden alleen specifieke beroepen zoals ambulancemedewerkers, schoonmakers en leerkrachten gebruikmaken van de subsidie. De mensen die hiervan gebruik hebben gemaakt, waren positief. Daarom komen nu alle 45-plussers in aanmerking.

 

Wie een ontwikkeladvies aanvraagt, krijgt een aantal individuele gesprekken met een coach. Samen wordt gekeken naar het huidige werk en de interesses. Een coach kan ook helpen om nieuwe plannen in gang te zetten. Het ontwikkeladvies is voor de deelnemer gratis. De coach kan per ontwikkeladvies 600 euro subsidie aanvragen. Er is ook een potje voor leidinggevenden.
Mensen die gebruik willen maken van deze regeling kunnen contact zoeken met een gecertificeerde loopbaanadviseur in hun omgeving.

Mocht u interesse hebben en in Dalfsen of omgeving wonen, neem dan gerust contact op. Als gecertificeerde loopbaancoach heb ik ervaring met deze regeling. Voor meer informatie kunt u mailen naar: info@ingereinders.nl of bellen met 06-37459919

Artikel delen: