Vechttoneel noe zaterdag in de Wiekelaar - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

Vechttoneel noe zaterdag in de Wiekelaar

OLDLEUSEN – Na een prachtige premiere afgelopen zaterdag in het Trefpunt in Balkbrug, met veel mooie en lovende reacties na afloop, gaat het Vechttoneel aanstaande zaterdag 2 februari optreden in Ontmoetingscentrum de Wiekelaar te Oudleusen

Dit jaar komen de spelers niet te voet of met de auto. Nee, ze nemen een heus Cruiseschip mee. Het mooie is dat u mag meevaren en meegenieten van een wonderlijke klucht, geschreven door Mary Bakker-Schoon: De Bloody Mary.

Deze avond wordt u hoogstpersoonlijk door de kapitein ontvangen. Om 20.00 vertrekt hij met zijn omgebouwde vrachtschip, om een prachtige cruise te verzorgen. Aan boord zijn de meest wonderlijke gasten, die denken een luxe cruise te hebben geboekt. Daarnaast blijken er niet alleen genodigde gasten aanwezig te zijn….. Kortom alle ingrediënten voor een hilarische avond zijn aanwezig.

Kaarten zijn aan de deur verkrijgbaar, maar ook van te voren te reserveren bij Erna Roddenhof-Verhaar via 0523-658169 of vechttoneel@gmail.com.

Na Oudleusen is deze prachtige klucht nog eenmaal te zien. Het volgende optreden is op 9 februari in het Hervormd Centrum te Ommen, wederom om 20.00 uur

Artikel delen:
Foto's 2
Vechttoneel noe zaterdag in de Wiekelaar - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto