Opening KBC-Dyslexie - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

Opening KBC-Dyslexie

ZWOLLE – NIEUWLEUSEN – Aanstaande vrijdag, 8 februari, van 16.00 tot 19.00 uur vieren wij de officiële opening van onze nieuwe hoofdlocatie van het KBC-dyslexie aan de Drapenierlaan 7 te Zwolle.

Het KBC-dyslexie verzorgt al bijna 10 jaar dyslexiezorg voor kinderen in Zwolle en omgeving. Naast de hoofdlocatie zijn er 15 (school)locaties in de regio, waaronder een aantal scholen in Nieuwleusen voor de dyslexiebehandelingen. Niet alleen ouders en kinderen weten de weg naar onze praktijk te vinden, ook betrokkenen op scholen zoals intern begeleiders en leerkrachten consulteren ons graag met vragen over lees- en spellingsonderwijs en over de begeleiding van kinderen met dyslexie. Ons motto is: Dyslexie…? Daar kun je ver mee komen! Leren omgaan met dyslexie en samen, mét plezier succes boeken is ons doel. Het KBC-Dyslexie biedt specialistische zorg waarbij psycho-educatie, leesplezier en motivatie centraal staan. Ouders en alle betrokkenen op school zijn hierbij onmisbare partners.

Kinderboekauteur Willeke Brouwer, van de graphic novels Silvester en Lotte Laat Maar, zal de officiële opening verzorgen. Tevens zal ze in kleine groepjes op suggesties van kinderen sneltekenen en haar boeken signeren.

Lydia Kramer Kunstdocent verzorgt een interactieve tekenactiviteit voor kinderen.

Het belooft een hele gezellige middag te worden!

Home

Hartelijke groet,

Esther Molema
Renske van der Stege
Praktijkhouders KBC-Dyslexie

Artikel delen:
Foto's 3
Opening KBC-Dyslexie - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto
Opening KBC-Dyslexie - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto